Bambi 2.0

Nollningsveckan är i full gång och roligt är det minsann, det kan nog hela min lilla klass intyga. Eller ja, lilla kanske var lite fel. Vi kommer faktiskt vara 60 pers plus utbytesstudenter när det väl beger sig. Vi har hållt på i fyra dagar nu och larvat oss med det ena och det andra, och ibland så glämmer man faktiskt bort att man ska börja plugga om några dagar för så kul är det!

Hittils har vi bland annat ägnat oss åt poängjakt inne i staden där att åka i baksätet på en polisbil gav 273 poäng så det har jag bland annat gjort. Sedan har vi slickat på sutströmmingar och pelat upp storbråk på Storgatan för att få tag på poäng och det gick faktiskt riktigt bra för Team Ruski som jag stolt representerar!

Idag var det såpolympiad på schemat och det är nog bland det roligastej ag gjort i mitt liv! Två presenningar fulla med såpa och vatten, och sen var det bara att börja. Fotboll, doppboll, staffeter och mänsklig bowling innehöll olympiaden och hej vad det gled! Men vi luktade faktiskt gott efteråt, alla på ICA kollade över axeln när jag och Malin kom gåendes med ett såpa-moln omkring oss.

Dags att kila, ta hand om er!

                             

Den här dagen var också lite hal, även om det var is och inte såpa!

"Sneller fietsen!"

Idag har jag varit ute på shoppingtur. Eller ja, köpt sånt där som man behöver man alltid glömmer bort men idag tog jag minsann tag i situationen.

Och det ledde till att jag fick cykla hem med påsar på alla de möjliga ställen. Jag väkte nog lite uppmärksamhet när jag kom trampandes med påsar både fram och tillbaka, men hem kom jag i alla fall.

Och jag måste säga att Växjö är en riktigt bra cykelstad, mestadels inga höjdkurvor och fina cykelvägar hit och dit. Så jag kommer nog att samla ihop några mil med farmors gamla goding till cykel från 50-talet som går som smort!

                         
Denna cykel är nu tillbakalämnad och väntar spänt på ny ägare, men jag var lite busig och behöll en nyckel till låset.

Nu ska jag kila iväg och posta brev till både Ungern och Nederländerna!

Plötsligt händer det!

Idag har något stort hänt! Och då menar jag inte att jag flyttat till Växjö, utan något ännu större.

Känner att Svenska spels reklam för triss skulle passa väldigt bra, "Plötsligt händer det".

Och idag har det hänt!

Malin Katarina Sanderyd har skaffat blogg!




Men vill ni veta en till sak?

Bloggen är lösenordsskyddad.


.... men jag har såklart lösenordet! WOHO!


Befolkningsstatistiken ökar!

Idag är min första dag som Växjö-bo.

Eller ja, än har jag inte ändrat adress men jag har i alla fall bytt bostadsort på facebook. Och alla vet ju att det som står på facebook är officielt, så jag titulerar mig nu invånare av Växjö stad!

Här ska jag nu bo i tre år frammåt, eller jag ska i alla fall plugga här tre år frammåt. Sen vet man ju aldrig var man hämnar. Kan redan skvallra om att jag spanat in sånnadära utbytesprogram här och var, Hassan i London kanske kommer inom en snar framtid.

Men nu är det Växjö, Linnéuniversitetet och mitt lilla studentrum som gäller!

Jag lovar att återkomma med bild på mitt tillhåll, men det blir när man faktiskt kan se vad som gömme sig under alla högar med saker som jag var "tvungen" att ha med mig.

Men om ni känner för att fördjupa er lite i mig, så kan jag tipsa om http://hassaniholland.blogg.se för där kan man gräva upp lite mörka hemligheter om mitt liv i det nedre landet!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0